15
Vel

Solid Edge 2022

 

 

Poštovani,

 

sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novo izdanje Solid Edge 2022.

 

Sve o novoj verziji možete pronaći na linku Solid Edge 2022 

 

Stvorite novi dizajn jednim klikom na gumb. Automatski generirajte nove dizajne na temelju definiranih parametara i propisima s ugrađenim softverom Solid Edge® Design Configurator. Solid Edge Design Configurator je aplikacija za automatizaciju dizajna koja dodaje automatizaciju temeljenu na propisa u poznato okruženje mehaničkog dizajna Solid Edgea. Potpuno ugrađen u Solid Edge, omogućuje brzu prilagodbu proizvoda na temelju dizajnerskih parametara i propisa. Automatizacija temeljena na pre-konfiguriranim naredbama može povećati produktivnost i brzinu dizajna.

 

 

 

 

 

2.5 osno glodanje – od sada uključen u Solid Edge.

Solid Edge Classic, Foundation i Premium sada uključuju potpuno funkcionalne mogućnosti glodanja s 2,5 osi za kupce s aktivnim održavanjem. Potpuno integriran sa Solid Edge-om, Solid Edge CAM Pro 2.5 Axis omogućuje korisnicima da zadrže potpunu asocijativnost s CAD podacima, te automatizirano kreiranjem putanje alata sa vizualizacijama za optimizirane procese obrade

 

 

 

 

 

 

CAD Direct – Solid Edge.

CAD Direct, nova ugrađena mogućnost 3D dizajna, poboljšava produktivnost pri radu s geometrijom iz popularnih CAD sustava. Umetnite datoteke izravno u Solid Edge sklopa bez potrebe za zasebnom translacijom, a da pritom zadržite asocijativnost podataka. Podaci se pohranjuju u datoteci sklopa 3D dizajna, sprječavajući dupliciranje podataka i dopuštajući da se umetnuta geometrija koristi za daljnji rad na dizajnu.

 

 

 

 

 

 

 

Surađujte s kolegama, partnerima i kupcima. sljedeća generacija rješenja za razmjenu podataka temeljena na Cloud tvrtke Siemens Digital Industries Software, koristi alate usmjerene na dizajn kao što su 3D i 2D CAD prikaz i označavanje, proširena stvarnost (AR), virtualna izrada prototipa, sigurno dijeljenje temeljeno na projektu i još mnogo toga. Radite s bilo kojeg mjesta – od kuće, ureda ili u pokretu – uz pristup putem preglednika. Nije potrebna dodatna infrastruktura informacijske tehnologije (IT).

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizirajte dizajn u kontekstu stvarnog okruženja.

Vizualizacija u Cloud-u,  u punoj boji za sklopove pruža samopouzdanje koje vam je potrebno za pozicioniranje nove dizajnerske opreme u bilo kojem okruženju, što je posebno korisno kod naknadnog opremanja tvornica ili pogona. Solid Edge alati za mjerenje i preglede mogu se koristiti za pozicioniranje i dizajn opreme u kontekstu Cloud-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poboljšajte protok projektrianja cjevovodnih sustava.

Poboljšajte protok projektiranja cjevovodnih sustava.

Predstavljamo Simcenter™ Flomaster™ za softver Solid Edge. Temeljen na vodećem alatu za simulaciju 1D računalne dinamike fluida (CFD) za inženjerstvo fluida, ovaj novi proizvod korisnicima omogućuje jednostavno modeliranje i analizu protoka tekućine i topline u svojim cjevovodnim sustavima.

 

 

Leave a Reply