ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

boxed
without
https://itcr.hr/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://itcr.hr/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM i PLM programska rješenja
+385 1/3750-317
Savska cesta 41, 10000 Zagreb

CAM funkcionalnosti

header_nx

Pročitajte sve o CAM funkcionalnostima

Programsko rješenje NX CAM nudi najširi mogući izbor alata za NC programiranje. Razvijeni su da zadovolje svakodnevne praktične potrebe proizvodnih tvrtki iz cijelog svijeta. Metode koje uključuje NX CAM poznate su po svojoj velikoj fleksibilnosti i mogućnosti programiranja i najzahtjevnijih procesa obrade.

Program NX (prijašnji Unigraphics) je u NC programiranju uvijek predstavljao sam vrh funkcionalnosti. Vrhunske metode za sve vrste NC obrada, prilagođene potrebama visokobrzinske obrade (High Speed Machining), za žičanu eroziju, tokarenje, itd. Također, može se koristiti samostalno za one koji koriste neko drugo CAD rješenje (npr. Solid Edge, Solid Works, PRO/E, Catia itd.).

 

Prilikom odluke za NX CAM pakete možete odabrati između slijedećih paketa:

 • Mach 1 CAM Foundation
 • Mach 2 CAD/CAM Turning Foundation
 • Mach 2 CAD/CAM Milling Foundation
 • Mach 2 CAM-only 5 axis Machining
 • Mach 3 Total Machining
 • Mach 3 Advanced 5 Axis Machining

 

Više o funkcionalnostima unutar NX CAM programskih paketa pogledajte ovdje.

 

Kod CAM paketa postoji velik izbor brojnih dodatnih modula. Tako možete, neovisno o izabranom Mach paketu, sami dodati NX Turning, NX 5 Axis Machining, NX Wire EDM, NX 2, 5 Axis Milling, NX 3 Axis Milling…

Također, zahvaljujući širokom izboru dodatnih modula NX CAM rješenja mogu se vrlo precizno prilagoditi i konkurirati specifičnim potrebama poslovanja kombinirajući module za 2.5, 3 i 5 osno glodanje te poseban modul za tokarenje.

Za više informacija stojimo na raspolaganju. Kontaktirajte nas telefonski ili putem web forme.

 

 

 • Brže do cilja


  Rokovi isporuke su danas stvarno zahtjevni, ali uz pomoć NX CAM-a dobiti ćete alat uz koji ćete moći brže postići sve poslovne ciljeve, veće kapacitete i niže troškove uz povećanje kvalitete proizvoda.


 • Maksimalna produktivnost


  Najnovijim tehnologijama za automatizaciju procesa i generiranje putanja alata NX udružuje konstruiranje alata i proizvodni proces. Omogućava dostizanje najviše produktivnosti proizvodnje alata za tehničke polimere i alata za probijanje-savijanje.
  Opsežna funkcionalna rješenja za strojnu proizvodnju alatnih komponenata uključuju grubu obradu po z-osi, srednje finu i finu obradu odvojenu po vertikalnim i horizontalnim osima, obrada ostataka materijala i profiliranja. Automatizacija obrade po blokovima i korištenje dobre proizvodne prakse može uvelike olakšati rad programera. Uz NX CAM tvrtke mogu ažurirati postupke i procese NC programiranja, smanjiti otpad i značajno povećati produktivnost resursa – kako ljudi, tako i strojeva.


 • Potpuna integracija procesa


  NX CAM je u potpunosti integriran sa programskim alatom NX za razvoj proizvoda. NC programerima su dostupna sva potrebna rješenja za modeliranje komponenti i sklopova kao i za izradu tehničke dokumentacije. Asocijativnost procesa od konstrukcije do proizvodnje znači da se promjena geometrije u razvoju proizvoda automatski prenese u prethodno isprogramirane NC operacije. S takvim sveobuhvatnim razvojnim alatom, programeri i tehnolozi, ako je potrebno, mogu koristiti modele, konstruirati držače ili modelirati cijeli okoliš obrade, zajedno sa strojem, za potpunu 3D simulaciju procesa.


 • Automatizacija povećava produktivnost


  Uz naprednu automatizaciju NX CAM smanjuje vrijeme programiranja i ne zahtijeva veliko programersko iskustvo. S pristupom programiranja za pojedine blokove, NX za određenu geometriju modela automatski odabire optimalne postupke obrade. Procesni predlošci i čarobnjaci pružaju izbor preporučenih i dokazanih metoda NC obrade. Rezultati su ušteda vremena i visoka kvaliteta gotovih proizvoda.


 • Simulacija pruža kvalitetu bez nepotrebnih testiranja


  Točna simulacija je ključna za optimizaciju složenih kretanja pojedinih komponenti alatnog stroja. NX omogućava potpunu simulaciju kretanja alata i dijelova alatnog stroja. Simulacija se odvija na bazi postprocesiranih podataka i u potpunosti se odvija u NX programskom okolišu.
  Korištenjem NX CAM-a možete u potpunosti iskoristiti prednosti integrirane simulacije i možete biti sigurni da se ispravni NC programi prenose u proizvodnju. Proizvodi budu kvalitetni i bez prethodnih testova na alatnom stroju. Provjera uklanjanja materijala i, ako je potrebno, kretanje cijelog stroja je dostupno u NX okolini. Nije vam potreban nikakav poseban sustava i prevodilac podataka.
  NX je najsvestraniji višeosni sistem za CNC programiranje koji je dostupan na tržištu. Provjereni algoritmi usavršavaju se dugogodišnjim sudjelovanjem u razvoju zrakoplovne i srodnih industrija. Na temelju toga, NX pruža korisnicima najpouzdanije i vrhunske mogućnosti strojne obrade. Omogućuje niz opcija koje podržavaju precizno i fleksibilno upravljanje putanjama alata čak i pri vrlo složenim oblicima. Kolizija i zarezivanje se provjeravaju na alatu, držaču i sastavnim dijelovima obradnog centra.


 • Vrhunska tehnologija osigurava visoku učinkovitost


  S algoritmima visokih performansi NX CAM koristi inovacije kod alatnih strojeva za poboljšanje učinkovitosti proizvodnog procesa. Moguće je jednostavno programirati višefunkcijske obradne centre. Gdje je to potrebno, u NX-u su ugrađeni postupci za obradu velikom brzinom, tako da je maksimalno povećan učinak skidanja materijala dok je istodobno osigurana visoka kvaliteta obrađene površine.

Kontakt informacije


 • Adresa: Savska cesta 41, 10000 Zagreb
 • Email: itcr@itcr.hr
 • Telefon: +385 01/3750-317
 • Fax: +385 01/3750-497

Kontaktirajte nas putem web forme


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off