31
Kol

Zasigurno, optimizacija procesa u R&D i proizvodnji je ključ uspjeha i razvoja. U više od 10 godina poslovanja tvrtke ITCR d.o.o. kroz primarnu djelatnost distribucije CAD, CAM, CAE i PLM programskih rješenja uočili smo kako se mnoge hrvatske tvrtke iz različitih industrija suočavaju baš sa problemima optimizacije procesa u odjelu istraživanja i razvoja ili proizvodnje.

Koristeći Siemens certificiranu VDA (Value Discovery Analysis) metodu, te dugogodišnje iskustvo, tvrtka ITCR može ponuditi detaljnu analizu upravljanja podacima i procesima razvoja proizvoda zainteresiranom poduzeću. VDA analiza provodi se na temelju kratkih razgovora sa ključnim nosiocima tih aktivnosti koji su najviše povezani sa podacima i procesima razvoja proizvoda u Vašem poduzeću. Najčešće su to ljudi iz odjela prodaje, razvoja i konstrukcije, tehnologije, proizvodnje i kontrole kvalitete. Cilj je pokušati prepoznati točke gdje je moguće sa odgovarajućim PLM sustavom značajno poboljšati učinkovitost razvoja i s njim povezanih aktivnosti.

Svaka tvrtka kod koje izvršimo navedenu analizu dobit će izvještaj sa detaljnim prikazom rezultata analize.Naravno, prije nego se izvrši VDA analiza normalno je da se potpiše ugovor o tajnosti podataka.

Leave a Reply