10
Svi

Ovim putem željeli bismo Vas pozvati na jednodnevni stručni seminar koji smo za vas pripremili u suradnji sa Strojarskim fakultetom u Slavonskom Brodu 18. lipnja 2019.

Bit ćete iznenađeni kada vidite novu verziju programa Solid Edge s NC rješenjem CAM Pro. Za ova rješenja provjerena od mnogih korisnika Siemens je već najavio velike razvojne planove. Korisnici CAD/CAM rješenja uvijek se susreću s velikim brojem komponenti i njima povezanim izazovima kao što su brzo i jednostavno konstruiranje, automatsko prepoznavanje geometrije i automatizirana izrada CAM programa.

Brzo konstruiranje (uz pomoć sinkrone tehnologije) i upravljanje velikim sklopovima glavna su obilježja programa Solid Edge. Povezanost CAD-a i CAM-a te jednostavna uporaba NC predložaka u sličnim projektima omogućuju učinkovito i brzo NC programiranje u CAM Pro.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na prezentaciji 18. lipnja 2019. koja će se održati u hotelu Savus u Slavonskom Brodu (dvorana 101,prizemlje), na adresi dr. A. Starčevića 2a od 10 do 13 sati uz pauzu.

Sudjelovanje je besplatno! Za sve sudionike osigurat ćemo mogućnost korištenja probne licence i jedan dan besplatnog tečaja za probno korištenje programa Solid Edge, te jedan dan besplatnog tečaja za probno korištenje programa SE CAM Pro.

Agendu možete preuzeti ovdje:

 

 

 

Zbog organizacijskih razloga, molimo pravovremene prijave pošaljite do 14. lipnja 2019. Svoju prijavu možete poslati putem donjeg obrasca ili pozivom na broj 01/3750-317 ili emailom na: itcr@itcr.hr

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leave a Reply