20
Lip

teamcenter-banner_tcm1023-209685

Poštovani,

Siemens Industry Software i ITCR d.o.o. u suradnji sa Tehničkim Fakultetom u Rijeci pozivaju Vas na jednodnevni stručni seminar. Na seminaru ćemo pokazati na koje sve načine putem modernih programskih alata i tehnologije poduzeća mogu povećati učinkovitost cjelokupnog procesa konstruiranja i izrade proizvoda. Naglasak seminara je prvenstveno na onim aplikacijama programskih rješenja NX iTeamcentar, koje nadopunjuju shvaćanje klasičnog 3D modeliranja i vođenju razvojnih procesa kroz PLM (PMI – 3D dokumentacija, HD-3D vizualizacija u Teamcenter okruženju, i dr). Naime radi se o aplikacijama, koje kod 3D modeliranja svakako predstavljaju veliku dodanu vrijednost u smislu poboljšanja učinkovitosti cjelokupnog procesa konstruiranja i izrade proizvoda.

 

Seminar je zasigurno zanimljiv za sve tvrtke koje se bave proizvodnom djelatnošću:

Prikazati ćemo mogućnosti povećanja učinkovitosti u cjelokupnom procesu konstruiranja i proizvodnje bez obzira na CAD aplikaciju koju koristite u Vašem radu.

Prikazati ćemo Vam učinkovite načine za znatno smanjenje vremena i troškova u razvoju proizvoda.

Kod strojne obrade, pokazati ćemo vam na koje sve načine možete postići znatne uštede vremena i energije uz povećanje sigurnosti i kvalitete same obrade.

 

Seminar će se održati 07.srpnja 2016. na lokaciji Tehnički Fakultet Rijeka na lokaciji Vukovarska 58, sa početkom u 10:00 h. Također zbog ograničenog broja mjesta i organizacijskih razloga molimo Vas da nam Vašu prijavu pravovremeno pošaljete na e-mail (andelo.brzoja@itcr.hr) ili javite na telefon 01/3750-317 (g. Anđelo Brzoja)

Sudjelovanje na seminaru je besplatno.

AGENDA

 

button_Agenda

Leave a Reply