ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

boxed
without
https://itcr.hr/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://itcr.hr/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM i PLM programska rješenja
+385 1/3750-317
Savska cesta 41, 10000 Zagreb

Sigurnost osobnih podataka

header_onama

Politika sigurnosti osobnih podataka

Vaše podatke koristit ćemo isključivo za informiranje o našim školovanjima, događanjima i seminarima, te za obavijesti o našim aktivnostima. Vaši podaci neće biti javno dostupni. Prikupljeni podaci biti će zaštićeni i obrađivani u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN 106/2013), Zakonom o zaštiti potrošača (NN 41/2014) i Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR).

1. Upravitelj podataka

Službeno ime tvrtke: ITCR d.o.o.

Sjedište: Savska cesta 41, 10 000 Zagreb

Odgovorna osoba: Bojan Veselič, direktor

Ovlaštena osoba za sigurnost podataka u tvrtki: Bojan Veselič, direktor

Kontakt ovlaštene osobe: ITCR d.o.o., Savska cesta 41, 10 000 Zagreb, Hrvatska, tel: +385 1 3750 317, bojan.veselic@itcr.hr

2. Korištenje, opseg i svrha pohranjivanja te obrade podataka

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u cilju održavanja kontakta s kupcima, marketinških informacija putem e-maila o našim uslugama, promociju prodaje, profiliranja kupaca s ciljem prilagođenog sadržaja i ponude proizvoda korisnicima putem e-maila. Prilikom slanja e-pošte bilježimo prikazivanje primljenih poruka od strane korisnika i klikove na poveznice u primljenim porukama. Za bolju i usmjereniju ponudu i prilagodbu daljnjih poruka, snimljene podatke automatski obrađujemo, analiziramo, profiliramo i ocjenjujemo zainteresiranost klijenata za našim aktivnostima. Na temelju snimljenih podataka i stvorenih profila, ne provodimo automatizirano donošenje odluka.

U svrhu obavještavanja putem e-poruke pohranjujemo:
– Adresu elektronske pošte,
– Ime,
– Prezime,
– Tvrtka,
– Adresa tvrtke,
– Broj telefona,
– Spol.

Osobne podatke prikupljamo uz izričitu suglasnost i pristanak pojedinca. Suglasnosti pohranjujemo zajedno s poslanim sadržajem i sadržajem obrasca s kojim je dobivena.

3. Razdoblje pohranjivanja

Osobne podatke pojedinca pohranjujemo sve do otkazivanja suglasnosti za pohranu i obradu podataka. Nakon otkazivanja suglasnosti pojedinca, njegovi osobni podaci se odmah učinkovito i trajno brišu. U slučaju da gore opisane namjere, za koje pohranjujemo i obrađujemo osobne podatke, prestaju važiti u našoj tvrtki, baze podataka koje su sadržavale podatke u tu svrhu , se odmah i učinkovito brišu.

4. Prava pojedinca (osobe)

Svaki pojedinac može za svoje podatke zatražiti:
– Uvid,
– Korekciju,
– Potpuno brisanje,
– Prekid pohrane i obrade odnosno povlačenje suglasnosti za obradu i pohranjivanje, ne dovodeći u pitanje zakonitost pohranjivanja i obrade koja se na temelju suglasnosti izvršavala do otkazivanja suglasnosti.

Učiniti ćemo sve što je u našoj mogućnosti da pomognemo pojedincima ostvariti svoja prava u ovom pogledu.

Kontakt informacije


  • Email: itcr@itcr.hr
  • Telefon: +385 01/3750-317
  • Fax: +385 01/3750-497

Pošaljite upit


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off