ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

boxed
without
https://itcr.hr/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://itcr.hr/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM i PLM programska rješenja
+385 1/3750-317
Savska cesta 41, 10000 Zagreb

Solid Edge CAM funkcionalnosti

header_solid-edge

CAM funkcionalnosti

Premda sam Solid Edge ne sadrži modul za CAM, Solid Edge se vrlo jednostavno može povezati s NX CAM rješenjem softverske kuće Siemens Industry Software. Jedna od najpopularnijih opcija je integracija Solid Edga s programskim rješenjem NX CAM Express.

Solid Edge i NX CAM Express koriste isti matematički kernel (parasolid) koji je razvio Siemens PLM za svoje programe. Iz tog razloga, ne samo da s prijenosom podataka iz programa Solid Edge u NX CAM Express nema nikakvih problema, već je kod prijenosa sačuvana i asocijativnost. To znači da se kod naknadne promjene geometrije, ako su prije toga putanje alata već izračunane, te putanje automatski obnove na novu geometriju. Na taj su način moguće velike uštede vremena kod naknadnih promjena.

Naravno da je moguće Solid Edge vrlo jednostavno i uspješno koristiti i sa ostalim CAM sistemima na tržištu, no kod takvog povezivanja nije moguće ostvariti asocijativnost.

  • CAM Express


    CAM Express iz Siemens PLM Softwarea je opsežan, vrlo fleksibilan sustav koji Vam omogućuje da maksimizirate vrijednost svojih ulaganja u najnovije, najučinkovitije i najsposobnije alatne strojeve. Jednostavan za postavljanje i jednostavan za naučiti, CAM Express pruža snažan alat za NC programiranje s malim ukupnim troškovima vlasništva te je popularan izbor za prešanje i u zrakoplovnoj industriji.

Kontakt informacije


  • Adresa: Savska cesta 41, 10000 Zagreb
  • Email: itcr@itcr.hr
  • Telefon: +385 01/3750-317
  • Fax: +385 01/3750-497

Kontaktirajte nas putem web forme


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off