ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

boxed
without
https://itcr.hr/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://itcr.hr/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM i PLM programska rješenja
+385 1/3750-317
Savska cesta 41, 10000 Zagreb

Solid Edge

header_solid-edge

Solid Edge CAD – 3D programsko rješenje

Solid Edge je 3D CAD softversko rješenje tvrtke Siemens Industry Software koji koristi Sinkronu Tehnologiju za brže konstruiranje i izmjene te lakšu ponovnu upotrebu prijašnjih projekata s ciljem što boljeg i bržeg konstruiranja. Sa superiornim modeliranjem, skiciranjem, transparentnim upravljanjem podacima i ugrađenom analizom konačnih elemenata (FEM), Solid Edge ovladava danas sve brže rastućom kompleksnosti u procesu razvoja proizvoda.

Kao takav, Solid Edge je 3D CAD program koji uspješno pomaže tvrtkama drastično smanjiti troškove razvoja proizvoda.

Uz vrhunske mogućnosti modeliranja i procesa rada, jedinstvenim fokusom na potrebe određene industrije i potpuno integriranim upravljanjem dizajna, Solid Edge vodi projekte prema točnim dizajnerskim rješenjima. Solid Edge alati za modeliranje i sastavljanje omogućuju inženjerskim timovima da s lakoćom razviju cijeli niz proizvoda, od pojedinačnih dijelova do sklopova koji sadrže tisuće komponenti. Prilagođene naredbe i strukturirani tijekovi rada mogu ubrzati dizajn zajedničkih značajki u pojedinim industrijama, a Vi osiguravate točno sklapanje i funkciju projektiranih dijelova. Sa Solid Edgeom, Vaši proizvodi se savršeno sklapaju kako prvi put, tako i svaki put.

Besplatno preuzmite Solid Edge CAD – 3D programsko rješenje

Isprobajte Solid Edge BESPLATNO u trajanju 45 dana i uvjerite se zašto Sinkrona Tehnologija razlikuje Solid Edge od sličnih konkurentskih rješenja na tržištu. Jednom kada počnete koristiti prednosti Sinkrone Tehnologije više nikad nećete željeti raditi na stari način.

Putem besplatnog preuzimanja, dobit ćete pristup potpunoj verziji programa Solid Edge s kompletnim alatima kao što su modeliranje dijelova, konstruiranje sklopova, izrada tehničke dokumentacije, simulacije i mnogim dodatnim aplikacijama. Ne postoje ograničenja za broj mogućih izmjena, spremanja, veličine modela ili bilo koji drugi faktori kod kreiranja kompletnih modela i konstrukcija.

Kontakt informacije


  • Adresa: Savska cesta 41, 10000 Zagreb
  • Email: itcr@itcr.hr
  • Telefon: +385 01/3750-317
  • Fax: +385 01/3750-497

Kontaktirajte nas putem web forme


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

solid_edge_trial

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off