24
Srp

Deveto izdanje NX ™ programskog rješenja još je brže i lakše za korištenje nego ikad.  Poboljšanja modeliranja, kao što su Sinkrona Tehnologija 2D i Realize Shape daju Vam više alata za brzo kreiranje geometrije. Lakše je nego ikada pristupiti informacijama potrebnim da bi se mogle donijeti pravilne odluke o konstrukciji. Upotrebljivost je uvelike poboljšana, osobito u Drafting-u i PMI.

NX 9 uvodi nove simulacijske mogućnosti za morphing mreže, pruža veću kontrolu nad kvalitetom mreže i omogućava Vam da odredite rezoluciju površine za bolje kreiranje domena fluida. Poboljšanja performansi mogu uvelike smanjiti vremena analiza za velike modele, a tu su i novi alati za analizu dinamike kompozitnih dijelova.

Možete povećati produktivnost svoje proizvodnje dijelova s novim mogućnostima koje Vam daju više kontrole nad strategijom strojne obrade, automatski pretvarati iz 3-osnih u 5-osne putanje alata, pregledavati rezultate inspekcije u kontekstu 3D modela i pristupiti Manufacturing Resource Manager-u.

0 Nema komentara

Comments are closed.