ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

boxed
without
https://itcr.hr/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://itcr.hr/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM i PLM programska rješenja
+385 1/3750-317
Savska cesta 41, 10000 Zagreb

Teamcenter VDA

header_teamcenter

Optimizacija procesa u R&D i proizvodnji je ključ uspjeha i razvoja. U više od 10 godina poslovanja tvrtke ITCR d.o.o. kroz primarnu djelatnost distribucije CAD, CAM, CAE i PLM programskih rješenja uočili smo kako se mnoge hrvatske tvrtke iz različitih industrija suočavaju baš s problemima optimizacije procesa u odjelu istraživanja i razvoja ili proizvodnje.

Koristeći Siemens certificiranu VDA (Value Discovery Analysis) metodu te dugogodišnje iskustvo, tvrtka ITCR može ponuditi detaljnu analizu upravljanja podacima i procesima razvoja proizvoda zainteresiranom poduzeću. VDA analiza provodi se na temelju kratkih razgovora sa ključnim nosiocima tih aktivnosti koji su najviše povezani sa podacima i procesima razvoja proizvoda u Vašem poduzeću. Najčešće su to ljudi iz odjela prodaje, razvoja i konstrukcije, tehnologije, proizvodnje i kontrole kvalitete. Cilj je pokušati prepoznati točke gdje je moguće s odgovarajućim PLM sustavom značajno poboljšati učinkovitost razvoja i s njim povezanih aktivnosti.

Svaka tvrtka kod koje izvršimo navedenu analizu dobit će izvještaj sa detaljnim prikazom rezultata analize. Naravno, prije nego se izvrši VDA analiza normalno je da se potpiše ugovor o tajnosti podataka.

Kontakt informacije


  • Email: itcr@itcr.hr
  • Telefon: +385 01/3750-317
  • Fax: +385 01/3750-497

Pošaljite upit


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off