ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

boxed
without
https://itcr.hr/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://itcr.hr/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM i PLM programska rješenja
+385 1/3750-317
Savska cesta 41, 10000 Zagreb

Teamcenter PLM

header_teamcenter

Teamcenter® – najčešće korišten PLM sustav u svijetu

Stvaranje vrhunskih proizvoda u današnjem globalnom okruženju i njihov plasman na tržište, nikada nije bio izazovniji. Kako proizvodi postaju sve složeniji, tako i procesi potrebni da bi se proizvod od ideje pretvorio u stvarnost postaju sve složeniji, a poduzećima postaje sve teže njima kvalitetno upravljati.

Zbog mnogih čimbenika (kupci, konkurencija) rokovi isporuke i raspoloživo vrijeme za razvoj, testiranje i proizvodnju se dodatno skraćuju. Proizvodi i poslovno okruženje postaju sve kompleksnije te se mogućnosti za pogreške prilikom razvoja, proizvodnje i isporuke drastično povećavaju. Uz sve, od naših korisnika se sve češće zahtjeva daljnje smanjenje troškova prilikom razvoja proizvoda (pritisci na cijenu), uz zahtjev za podizanjem kvalitete proizvoda.

Kako bi se premostili navedeni izazovi nužno je kvalitetno upravljati i optimizirati procese u razvoju i proizvodnji.

To omogućavaju programska rješenja za upravljanje životnim ciklusom proizvoda (PLM).

PLM (Product Lifecycle Managment) sustav pokreće inovacije proizvoda i procesa pružajući donositeljima odluka prave informacije da mogu donijeti pametnije odluke koje dovode do boljih proizvoda.

Teamcenter® rješenje je najčešće korišten PLM sustav u svijetu, raširen u svim industrijama, omogućava poduzećima kvalitetno upravljanje sve složenijim proizvodima i procesima povećavajući produktivnost i efikasnost u razvoju i proizvodnji.

Teamcenter kao u svijetu najraširenije PLM rješenje, umrežava resurse i ljude pružajući jedinstven izvor znanja i u svakom trenutku dostupnih informacija o proizvodima i procesima unutar jedne organizacije, tako smanjujući troškove, potrebno vrijeme pri donošenju odluka i mogućnost pogrešaka prilikom razvoja i proizvodnje.

Preuzmite Teamcenter brošuru i saznajte više.

Prednosti korištenja Teamcenter rješenja su jasne i brojne.


Povećanje konkurentnosti poduzeća

Putem povećanja efikasnosti i optimizacije aktivnosti i procesa unutar razvoja i proizvodnje, Teamcenter doprinosi smanjenju operativnih troškova.


Jedinstven izvor znanja

Teamcenter omogućuje poduzećima da 3D model postane nosioc svih potrebnih informacija (kako sistemskih, tako i vizualnih). Time osigurava ne samo kvalitetan istovremeni razvoj proizvoda, nego i povezivanje ostalih aktivnosti u poduzeću koje trebaju direktan pristup proizvodnim podacima i/ili vizualnim informacijama o proizvodu. Brzim, praktički trenutnim pristupom svim traženim informacijama, znatno se racionalizira poslovanje mnogih aktivnosti poduzeća te smanjuje mogućnost grešaka jer se svi podaci čuvaju na jednom mjestu, a to je u bazi PLM sustava. Na taj način moguće je jednostavno, brzo i sigurno pristupiti svim dostupnim informacijama o proizvodima i procesima unutar jedne organizacije.


Pametnije odluke

Jedan izvor informacija o proizvodu i poznavanju procesa osnažuje Vaše timove i dobavljače da surađuju i brže donose informirane odluke – s više povjerenja.


Bolji proizvodi

S end-to-end PLM rješenjima, Teamcenter poboljšava operacije tijekom životnog ciklusa proizvoda, od planiranja i razvoja proizvoda kroz proizvodnju i potporu.


Dokazan uspjeh

U dobrim ste rukama sa svjetski najkorištenijim PLM sustavom. Sposobnost da dostavi dokazanu poslovnu vrijednost razlog je zašto sve više tvrtki odabire Teamcenter.

Kontakt informacije


  • Adresa: Savska cesta 41, 10000 Zagreb
  • Email: itcr@itcr.hr
  • Telefon: +385 01/3750-317
  • Fax: +385 01/3750-497

Kontaktirajte nas putem web forme


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pogledajte video

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off