ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

boxed
without
https://itcr.hr/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://itcr.hr/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM i PLM programska rješenja
+385 1/3750-317
Savska cesta 41, 10000 Zagreb

Tecnomatix

header_tecnomatix

Tecnomatix

Tecnomatix™ je sveobuhvatan portfelj digitalnih proizvodnih rješenja koje donosi inovacije povezujući sve proizvodne discipline zajedno s proizvodnim inženjerstvom – od izgleda procesa i dizajna do simulacija procesa i potvrde za izvršenje proizvodnje. Izgrađen na PLM temelju Teamcenter Manufacturing platforme, Tecnomatix pruža najsvestraniji set proizvodnih rješenja na tržištu danas.

Tecnomatix je sveobuhvatan portfelj rješenja za digitalnu proizvodnju koja pomažu u digitalizaciji proizvodnje i u procesu pretvaranja inovativnih ideja i sirovina u stvarni proizvod. Uz Tecnomatix postiže se sinkronizacija između inženjeringa proizvoda, inženjeringa proizvodnje te proizvodnje i usluga kako bi se maksimizirala efikasnost proizvodnje i ostvarile inovacije.

Kao ključna komponenta robusne strategije PLM-a, Tecnomatix povezuje konstruiranje i isporuku proizvoda tako što upravlja i pripremanjem i izvođenjem proizvodnih procesa u potpuno asocijativnom podatkovnom modelu. Tecnomatix održava nužni digitalni kontinuitet životnog ciklusa proizvoda, tako pomažući proizvođačima da brže lansiraju inovativnije proizvode na tržište, kao i omogućavajući da iskoriste prednosti globalne proizvodnje, povećaju efikasnost proizvodnje, održe kvalitetu i povećaju profitabilnost.

 

 

Poslovna vrijednost Tecnomatixa

Promjene su stvarnost s kojom se svi susrećemo. Globalni trendovi su pokretačka sila novih poslovnih modela s kompleksnim odnosima kao temeljima. Većina kompanija se prilagođava kako bi preživjele, a vođe koriste priliku kako bi bili fleksibilniji, produktivniji i kompetitivniji. Iskorištavaju prednosti potpune strategije PLM-a koja uključuje Tecnomatix digitalnu proizvodnju kao vitalnu komponentu.

 

 • Povećavanje brzine izlaska na tržište

  Tecnomatixova rješenja optimiziraju poslovne procese koji određuju sposobnost bržeg izlaska na tržište. Od razvoja proizvoda do njihove isporuke, Tecnomatix prilagođava kapacitet i sposobnost proizvodnje s namjerama konstrukcija, tako skraćujući dugotrajne procese, podupirući premijske cijene, omogućujući udio u tržištu te povećavajući vrijednost brenda.


 • Upravljanje složenošću

  Proizvodnja generira više podataka od inženjeringa proizvoda, a međuodnos te dvije domene je ključan za razvoj novih proizvoda i njihovo lansiranje. Tecnomatix omogućuje da iskoristite promjene na proizvodima, nadogradnje i ovisnosti kroz proces planiranja što rezultira potvrđivanjem planova proizvodnje koji osiguravaju kvalitetu već iz prvog pokušaja.


 • Povećanje produktivnosti

  Ponovno korištenje najboljih praksi i sposobnost optimiziranja proizvodnih linija ili sustava u digitalnom okružju puno prije nego započnu proizvodnju ključni su za postizanje značajnog povećanja produktivnosti u proizvodnji. Tecnomatix olakšava te prednosti kroz Teamcenterov jedinstven izvor znanja o proizvodima i procesima te kroz mogućnost da upravlja konkurentnim procesima životnih ciklusa.


 • Povećanje ponovnog korištenja i smanjenje troškova

  Najveći izvor troškova neke kompanije – i njenog opskrbnog lanca – je proizvodnja. Ta ulaganja nadilaze fizičku imovinu, rad i poslovni prostor. Planiranje proizvodnje, analiza procesa, diskretne simulacije, izrada prototipova i maketa, sve to pridonosi ulaganjima u proizvodnju. Omogućujući kompanijama da iskoriste prednosti svih tih ulaganja kroz više proizvodnih programa, Tecnomatix može značajno smanjiti troškove proizvodnje.

 • Maksimiziranje proizvodne strategije

  Puno tvrtki pristupa globalnim mogućnostima s fokusom na outsorceanje proizvodnje. Međutim, odnosi s outsorceanom proizvodnjom često podbacuju zbog neučinkovite komunikacije. Siemens PLM Software pruža rješenja za transformaciju strategije outsourceanja proizvodnje i prilagođavanja resursa kako bi prikupili inovacije od svih suradnika. Uvid u detalje proizvodnje kritično je zbog problema s kvalitetom, a troškovi jamstva mogu brzo narušiti profitabilnost te utjecati na zadovoljstvo kupaca. Tecnomatix potiče poboljšanje kvalitete, odgovornost za procese te usklađenost kroz proizvodni proces olakšavajući genealogiju proizvoda i procesa te praćenje svih proizvoda, od planiranja do zahtjeva podataka za proizvodnju.


preuzmite_pdf

Kontakt informacije


 • Adresa: Savska cesta 41, 10000 Zagreb
 • Email: itcr@itcr.hr
 • Telefon: +385 01/3750-317
 • Fax: +385 01/3750-497

Kontaktirajte nas putem web forme


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off