03
Lis

TMS

 

TMS Turnkey Manufacturing Solutions GmbH je vodeći proizvođač inovativnih proizvodnih rješenja za proizvođače i dobavljače automobila. Tvrtka koristi Plant Simulation iz Tecnomatix portfelja za kreiranje koncepata postrojenja već tijekom faze prijedloga. Koristi i Process Designer i Process Simulate iz Tecnomatix portfelja za detaljno planiranje.

Konstruiranje i verifikacija proizvodnih postrojenja u virtualnom svijetu započinje s kreiranjem kompleksnih proizvodnih procesa koristeći Process Designer. Izvanmrežno programiranje robota provodi se koristeći alata za konstruiranje, simulaciju i optimizaciju kompleksne proizvodne opreme od kad je kompanija prešla na korištenje softvera Robcad iz Tecnomatix portfelja.

Korištenje Process Designer omogućuje paralelan razvoj u ranoj fazi. Zbog širokog raspona funkcionalnosti softvera, TMS se oslanja na njega za gotovo sve razvojne zadatke, počevši od definiranja procesa. „Process Designer služi kao ujedinjeno razvojno okružje za sve procese unutar postrojenja,“ kaže Harald Ecker, voditelj tima za simulaciju u tvrtki TMS.

 

Više na Siemens PLM Software.

0 Nema komentara

Leave a Reply