15
Lip

U više od 10 godina poslovanja tvrtke ITCR d.o.o. kroz primarnu djelatnost distribucije CAD, CAM, CAE i PLM programskih rješenja uočili smo kako se mnoge hrvatske tvrtke iz različitih industrija suočavaju sa sve većim problemima kraćih rokova, povećanim zahtjevima za kvalitetom proizvoda uz istovremenu potrebu za rezanje troškova proizvodnje i razvoja.
Ukoliko se i Vaša tvrtka suočava sa istim izazovima, željeli bismo vas pozvati na seminar koji će se održati na lokaciji ureda ITCR d.o.o. Savska cesta 41/15  29. lipnja 2016. u vremenu od 09:00 h do 11:00 h na temu “Učinkovito upravljanje podacima i procesima u razvoju i proizvodnji”. Seminar je posebno namijenjen svim onim tvrtkama i polaznicima koje se bave razvojem i proizvodnjom vlastitih proizvoda, te će biti posebno koristan rukovodiocima odjela Razvoja i konstrukcije, kao i svima onima koji žele saznati više o:

  • Mogućnostima povećanja učinkovitosti u cjelokupnom procesu konstruiranja i proizvodnje bez obzira na CAD aplikaciju koju koristite u Vašem radu.
  • O efikasnijem istovremenom  korištenju različitih CAD sistema (Multi-CAD)
  • Smanjenju vremena i smanjenju mogućnosti pogrešaka kod kreiranja proizvodne sastavnice (Multi-BOM).
  • Učinkovitijoj razmjeni podataka između Konstrukcije i proizvodnje(Shop Flor-a)
  • Upravljanju promjenama (u posljednji trenutak)

Vašu cijenjenu prijavu i rezervaciju dolaska možete poslati direktno na mail: andelo.brzoja@itcr.hr ili telefonskim pozivom na broj +385995263200 ili putem donjeg obrazca.
Zbog organizacijskih molimo za pravovremene prijave do petka 24. lipnja 2016. 

Za sve dodatne informacije nam se slobodno obratite.
ITCR d.o.o.

Prijava

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leave a Reply