NX

NX CAD

Fleksibilna rješenja

Najmoćnije, najfleksibilnije i najinovativnije rješenje za razvoj proizvoda u industriji, NX for Design ima značajke, performanse i mogućnosti koje vam pomažu da svoj proizvod plasirate na tržište brže nego ikad prije.

NX for Design omogućuje vam isporuku proizvoda “pravo na tržište, prvi put” koristeći više virtualnih modela proizvoda i manje, skupljih, fizičkih prototipova. To dovodi do dobitaka na tržištu, nižih troškova razvoja i poboljšane kvalitete proizvoda.

FUNKCIONALNOSTI

NX CAD funkcionalnosti

Naši proizvodi pružaju vizualnu analitiku proizvoda i alate za provjeru koji Vam omogućuju brzu sintezu informacija, provjeru usklađenosti dizajna sa zahtjevima i donošenje informiranih odluka.

Omogućuje sveobuhvatno projektiranje proizvodnih sustava od mehaničkog koncepta do kompletnog PLC koda. Otkrijte potpuno novu razinu suradnje sa skupom alata koji omogućuju cijeli radni tijek projektiranja strojeva i postrojenja i osiguravaju najvišu razinu kvalitete dizajna u najkraćem mogućem vremenu. Automation Designer nudi jedinstveni skup inženjerskih alata dizajniranih od temelja kako bi inženjerima upravljanja omogućili da završe posao s najvećom mogućom učinkovitošću, kvalitetom i brzinom.

Nije tajna da su današnji proizvodi sve složeniji, a mnogi, ako ne i većina, ovise o integriranoj elektronici. Od ključne je važnosti da dizajneri obaju sustava rade zajedno tijekom cijelog procesa razvoja kako bi se izbjegli sukobi i osigurala dosljednost između pojedinačnih sustava prije finalizacije dizajna.

Naši proizvodi uključuju moćan i produktivan 2D dizajn, izgled, crtanje, bilješke i mogućnosti dokumentacije idealne za 2D, hibridna 2D/3D i 3D dizajnerska okruženja. Brzo i jednostavno izradite inženjerske crteže iz 3D modela koristeći vrlo učinkovite alate za crtanje. Softver za crtanje automatski stvara prikaze iz 3D modela dijelova i sklopova te vam pomaže poravnati i skalirati prikaze i rasporediti listove.

Prepoznatljiv dizajn i stil daju tvrtkama konkurentsku prednost. Proizvod pruža fleksibilan, robustan računalno potpomognut industrijski dizajn i softver za dizajn koji ubrzava vaš inženjering proizvoda dajući brze koncepte koji se mogu izravno primijeniti na modeliranje.

Rješenja za razvoj digitalnih proizvoda NX uključuju integrirani paket alata koji olakšavaju cijeli proces projektiranja za usmjerene sustave, uključujući kabelske snopove, cjevovode, vodove i kanale.

Sveobuhvatno projektiranje proizvodnih sustava zahtijeva projektiranje njihovih električnih sustava. Proizvod omogućuje kompletan električni dizajn strojeva i proizvodnih linija u integriranom NX okruženju za najučinkovitiji ukupni dizajn sustava.

Naši proizvodi pružaju end-to-end rješenja za ponovnu upotrebu znanja koja vašoj tvrtki omogućuju da ubrza dizajn proizvoda i smanji troškove. Rješenja povećavaju vrijednost vašeg znanja o proizvodu pomažući vam da ga uvijek iznova koristite.

Proizvodi omogućuju multidisciplinarni pristup dizajnu strojeva koji ruši barijere između inženjera elektrotehnike, strojarstva i automatizacije.

Model Based Definition omogućuje stvaranje potpune digitalne definicije proizvoda unutar 3D modela i time zamjenjuje tradicionalni crtež.

Pružite veću inovativnost i višu kvalitetu uz niže troškove. NX softver za dizajn proizvoda tvrtke Siemens Digital Industries Software pruža snagu, učinkovitost i uštedu troškova koji se protežu izvan procesa dizajna u sve faze razvoja proizvoda.

Siemens PLM Software nudi rješenja za tijek rada dizajnirana za specifične potrebe pojedinih industrija. Na temelju godina iskustva u razumijevanju ključnih zahtjeva industrije, NX rješenja pomažu tvrtkama da brzo shvate vrijednost svojih proizvoda i procesa.

Tekst i slike su uzeti iz materijala Siemens Industry Software.