SIMCENTER

SIMCENTER

Inženjerska inovativnost

Simcenter 3D je sveobuhvatno, potpuno integrirano CAE rješenje za složeni, multidisciplinarni inženjering performansi proizvoda. Softver donosi revolucionarna poboljšanja u učinkovitosti simulacije. S naprednim mogućnostima 3D modeliranja i rješavateljima simulacija koji pokrivaju sveobuhvatan raspon fizike, Simcenter 3D pomaže vam da dobijete bolji uvid u ukupnu izvedbu vašeg proizvoda. To se postiže putem potpuno integriranog i upravljanog, ali otvorenog okruženja, gdje izvodite sve CAE analize, pre-post procesiranja CAD podataka iz bilo kojeg izvora. Vezani uz digitalnu nit, inženjeri i analitičari mogu surađivati ​​na platformi koja obuhvaća sve aspekte funkcionalne izvedbe.

PORTFOLIO

Simcenter 3D produktni portfolio

Poboljšajte procese testiranja i povećajte produktivnost i inovativnost proizvoda sa Simcenter Testing Solutions. Naša rješenja kombiniraju hardver za prikupljanje višefizičkih podataka s potpunim paketom softvera za prikupljanje, analitiku i modeliranje kako bi pokrili širok raspon potreba za testiranjem.

Koristeći rješenja za simulaciju sustava Simcenter, možete procijeniti i uravnotežiti potencijalno sukobljene atribute performansi od ranih faza razvoja do konačne validacije performansi i kalibracije kontrolera. Ti atributi mogu biti upravljanje toplinom, korisnost, sposobnost vožnje ili učinkovitost goriva..

Simcenter simulacija sustava omogućuje vam da:

  • Bavi se kompleksnošću pametnih, automatiziranih i elektrificiranih proizvoda koji kombiniraju mehaniku, električnu energiju, elektroniku i kontrolu
  • Optimizirajte performanse sustava rano u fazi dizajna, poboljšajte kvalitetu proizvoda i smanjite vrijeme i troškove razvoja

Ključ poboljšanog dizajna proizvoda je rana upotreba simulacije u procesu razvoja i poticanje suradnje između stručnjaka za analizu i inženjera dizajna. Simcenter fluidna i toplinska rješenja integriraju višestruku fiziku u analizu kako bi povećali realističnost simulacije i omogućili inženjerskim timovima da uhvate stručnost stručnjaka za simulaciju i poboljšanja dizajna učine pristupačnijim.

Simcenterova rješenja za više portfelja pružaju inženjerima tehnologije za integraciju njihovih skupova alata, uključujući MDAO, SPDM (simulacija procesa i upravljanje podacima), MBSE (inženjering sustava temeljen na modelu), RAMS (pouzdanost, dostupnost, trajnost i sigurnost), ROM (modeliranje s reducirana narudžba) i HPC (računalstvo visokih performansi). Korištenje Simcenter portfelja za održavanje integracije s Teamcenter Simulation i pružanje veza s višestrukim alatima za pomoć pri modeliranju složenosti i istraživanje svih prilika za razvoj vrhunskih proizvoda i usluga.

Simcenter Mechanical rješenja omogućuju inženjerima predviđanje ponašanja modela na temelju 3D geometrije. U Simcenter 3D CAE možete uvesti geometriju iz bilo kojeg CAD modela i pripremiti modele analize u unificiranom okruženju za širok raspon CAE metoda, uključujući konačni element, granični element, računsku dinamiku fluida i dinamiku više tijela.

Simcenterova integrirana najsuvremenija multidisciplinarna rješenja fleksibilna su za korištenje od strane generalnih CAE analitičara i stručnjaka za predmet. Osim toga, kombiniranjem 3D simulacije sa Simcenterovim 1D i rješenjima za testiranje, možete postići neusporedivu točnost

Tekst i slike su uzeti iz materijala Siemens Industry Software.