SOLID EDGE

SOLID EDGE

Cjenovno pristupačna rješenja

Solid Edge je portfolio cjenovno pristupačnih programskih rješenja jednostavnih za korištenje koji se bave svim aspektima procesa razvoja proizvoda—3D dizajnom, simulacijom, proizvodnjom, upravljanjem podacima itd. Solid Edge kombinira brzinu i jednostavnost izravnog modeliranja s fleksibilnošću i kontrolom parametarskog dizajna – što je omogućila sinkrona tehnologija.

PORTFOLIO

Solid Edge portfolio proizvoda

Solid Edge je portfelj pristupačnih softverskih alata jednostavnih za korištenje koji se bave svim aspektima procesa razvoja proizvoda kao što su 3D dizajn, simulacija, proizvodnja, upravljanje podacima i više. Solid Edge kombinira brzinu i jednostavnost izravnog modeliranja s fleksibilnošću i kontrolom parametarskog dizajna – što je omogućila sinkrona tehnologija.

Bilo da trebate koristiti 2D programsko rješenje u cijelom svom poslovanju ili za određeni proces 2D dizajna, Solid Edge 2D Drafting nudi rješenje za 2D crtanje, dokazano u proizvodnji—potpuno besplatno. Uz poznato korisničko sučelje, alate jednostavne za korištenje i usklađenost s najpopularnijim standardnim mogućnostima crtanja za pojednostavljenje Vašeg iskustva, Solid Edge 2D Drafting ima sve što vam je potrebno za brzo i jednostavno stvaranje 2D dokumentacije

Solid Edge koristi sinkronu tehnologiju kako bi Vam pomogao ubrzati dizajn proizvoda, bržu reviziju i poboljšati ponovnu upotrebu podataka. S bržim 2D crtanjem, najboljim dizajnom lima u klasi, fleksibilnim modeliranjem dijelova i sklopova, ugrađenim fotorealističnim renderiranjem i mobilnošću bez premca, Solid Edge Vam omogućuje da dizajnirate brzinom kreativnih misli.

Solid Edge Vam pomaže prevladati izazove elektromehaničkog dizajna s namjenskim rješenjem za električni dizajn – omogućujući istinsku dizajnersku suradnju u električnim i mehaničkim domenama. Temeljeni na vodećoj tehnologiji u industriji, naši proizvodi za električni dizajn imaju povjerenje i dokazani su diljem svijeta.

Identificiranje i rješavanje problema s dizajnom prije proizvodnje rezultira značajnim smanjenjem troškova i vremena isporuke smanjenjem potrebe za fizičkim prototipovima. Portfolio Solid Edge nudi moćne alate za digitalnu optimizaciju i provjeru valjanosti modela.

Teamcenter® Vam omogućuje prikupljanje, upravljanje i dijeljenje vaših Solid Edge podataka i dodavanje vaših 3D modela i 2D crteža u jedan izvor podataka o proizvodu kojem razvojni i proizvodni timovi mogu pristupiti. Teamcenter isporučuje cijeli niz PLM-a za optimizaciju Vašeg procesa od dizajna do proizvodnje.

Solid Edge CAM programsko rješenje za računalno potpomognuta proizvodnja (CAM), pomaže proizvođačima u proizvodnji proizvoda svjetske klase korištenjem širokog spektra proizvodnih procesa, uključujući CNC strojnu obradu, nesting, rezanje, savijanje, oblikovanje, zavarivanje, montažu i aditivnu proizvodnju.

3D ispis dijelom je znanost, a dijelom umjetnost. Učinkovit dizajn za 3D ispis je kombinacija razumijevanja i prilagodbe procesu ispisa, te razumijevanja ciljeva vašeg objekta i projektiranja s tim ciljevima na umu. Bilo da stvarate početni prototip ili gotov proizvod, Solid Edge podržava vaše potrebe.

Sposobnost jasnog komuniciranja ispravnih postupaka proizvodnje, instalacije i održavanja za vaše modele ključna je za učinkovitost vaših proizvoda i uspjeh Vašeg poslovanja. Koristeći Solid Edge rješenja za tehničku publikaciju, vaši dizajneri mogu brzo izraditi mnoge vrste tehničkih dokumenata – od jednostavnih ilustracija za priručnike za krajnje korisnike do interaktivnih 3D tehničkih dokumenata za proizvodnju i servis. Možete smanjiti potrebu za specijaliziranim tehničkim autorima ili vanjskim uslugama i sami izraditi dokumente vrhunske kvalitete.

Solid Edge omogućuje cloud usluge koje su Vam potrebne za bržu kolaboraciju. Omogućujući jednostavan pristup profesionalnom 3D CAD alatu na svim uređajima, trenutnu konfiguraciju Vašeg CAD okruženja prema Vašim željama i mogućnost brzog dijeljenja podataka s kolegama, dobavljačima i kupcima. Uz spremnost Solid Edgea za oblak, potreba za IT podrškom je ograničena, što im omogućuje rad na projektima za povećanje produktivnosti umjesto svakodnevnog održavanja sustava.

Tekst i slike su uzeti iz materijala Siemens Industry Software.