TECNOMATIX

TECNOMATIX

Kada proizvodnja susreće budućnost

Tecnomatix je sveobuhvatan portfolio digitalnih proizvodnih rješenja koja Vam pomažu digitalizirati proizvodnju i proces pretvaranja vaših inovativnih ideja u transformativne proizvode. Sa programskim rješenjem Tecnomatix postižete sinkronizaciju između razvojnog inženjeringa, proizvodnog inženjeringa, proizvodnje i usluga kako biste povećali svoju učinkovitost..

PORTFOLIO

Tecnomatix programski portfolio

Pristupite 3D modelima svojih proizvodnih pogona u oblaku, predstavljenim u njihovom geografskom kontekstu.
Programsko rješenje: Intosite
Optimizirajte svoje sustave automatizacije i otklonite pogreške PLC programiranja u virtualnom okruženju prije instalacije i proizvodnje.
Programsko rješenje: Proces Simulate, Plant Simulation
Poboljšajte ergonomiju svojih modela te sigurnost, učinkovitost i udobnost svog radnog okruženja pomoću virtualnih ljudi Jacka i Jill.
Programsko rješenje: Process simulate Human, NX Human
Programirajte i simulirajte robote za izvođenje preciznih, složenih operacija sklapanja kako biste proširili fleksibilnu automatizaciju i poboljšali produktivnost u radnji.
Programsko rješenje: Process Simulate Robotics, Press Line Simulation
Bavite se dimenzionalnim varijacijama u operacijama sklapanja tijekom projektiranja i preuzmite kontrolu nad kvalitetom izrade tijekom proizvodnje
Programsko rješenje: Variation Analysis (VSA), Dimensional Planning and Validation (DPV)
Integrirajte elektroničke radne upute s planiranjem i izvođenjem proizvodnje za najažurnije informacije tijekom proizvodnje.
Programsko rješenje: Teamcenter Manufacturing Electronic Work Instructions (EWI), AssistAR
Upravljajte tehničkim i proizvodnim obračunima materijala i procesnim listovima u jednom okruženju i osigurajte bolje proizvodne planove.
Programsko rješenje: Teamcenter Manufacturing Process Planner, Easy Plan
Koristite simulaciju montaže za virtualnu provjeru svih koraka procesa i njihovih detalja definiranih u vašim planovima proizvodnog procesa.
Programsko rješenje: Teamcenter Manufacturing Process Planner, Process Simulate
Simulirajte svoj proizvodni sustav kako biste povećali svoju točnost i učinkovitost proizvodnje dok istovremeno poboljšavate propusnost i kapacitet.
Programsko rješenje: Plant Simulation, FactoryFLOW
Dizajnirajte i konfigurirajte 3D tlocrte tvornica za učinkovito tvorničko poslovanje pomoću integriranog okruženja za planiranje linija.
Programsko rješenje: NX Line Designer, FactoryCAD

Tekst i slike su uzeti iz materijala Siemens Industry Software.