ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

boxed
without
https://itcr.hr/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://itcr.hr/
#02315b
style2
CAD/CAE/CAM i PLM programska rješenja
+385 1/3750-317
Savska cesta 41, 10000 Zagreb

O nama

header_onama

Upoznajte nas

Stvaranje vrhunskih proizvoda nikada nije bilo izazovnije. Kako proizvodi postaju sve složeniji, tako postaju i sami procesi potrebni da bi se proizvod od ideje pretvorio u stvarnost. Uviđamo kako sve veća kompleksnost utječe na naše korisnike te kako se rokovi isporuke i raspoloživo vrijeme za razvoj, testiranje i proizvodnju sve više skraćuju. Zato smo dugi niz godina aktivno radili na tome da Vam pomognemo i zajedno premostimo ove izazove.

Dugogodišnje partnerstvo između Siemens PLM (nekada UGS) i iTCR-a

Dugogodišnje partnerstvo između Siemens PLM (nekada UGS) i iTCR-a urodilo je dostupnošću vrhunskih CAD, CAM, CAE i PLM softverskih rješenja u Hrvatskoj. Time pružamo tehničku podršku, potrebne edukacije i profesionalne usluge, nudeći fleksibilna i prilagodljiva rješenja kako bi podržali naše korisnike u ostvarenju poslovnih ciljeva.

Poduzeće iTCR d.o.o.

iTCR d.o.o. osnovan je 2002. godine sa zadaćom distribucije i pružanja stručne podrške korisnicima rješenja u svijetu jednog od vodećih poduzeća UGS, sada Siemens PLM Software, za CAD/CAM i PLM tehnologiju. U suradnji s poduzećem iTS d.o.o. iz Slovenije, iTCR d.o.o. osigurava stručnu podršku i potrebna školovanja za programe Solid Edge, NX CAM Express, NX, FEMAP i Teamcenter.

Tvrtka iTCR d.o.o. danas na području Republike Hrvatske zastupa široki raspon Siemens PLM softverskih rješenja koja pomažu i podupiru aktivnosti poduzeća u cijelom životnom ciklusu njihovih proizvoda. Siemensov portfelj CAD, CAM, CAE I PLM softverskih rješenja putem optimizacije procesa, od planiranja i razvoja pa sve do proizvodnje i post prodajnih usluga, pomaže tisućama poduzeća stvoriti vrhunske proizvode što brže i efikasnije.

Kontakt informacije


  • Email: itcr@itcr.hr
  • Telefon: +385 01/3750-317
  • Fax: +385 01/3750-497

Pošaljite upit


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

paged
Učitavanje objava
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off