UPOZNAJTE NAS

ISKUSTVA

Radimo već od 2002.

Stvaranje vrhunskih proizvoda nikada nije bilo izazovnije. Kako proizvodi postaju sve složeniji, tako postaju i sami procesi potrebni da bi se proizvod od ideje pretvorio u stvarnost. Uviđamo kako sve veća kompleksnost utječe na naše korisnike te kako se rokovi isporuke i raspoloživo vrijeme za razvoj, testiranje i proizvodnju sve više skraćuju. Zato smo dugi niz godina aktivno radili na tome da Vam pomognemo i zajedno premostimo ove izazove.

 

DUGOGODIŠNJE PARTNERSTVO IZMEĐU SIEMENS PLM I ITCR-A

Dugogodišnje partnerstvo između Siemens PLM i iTCR-a urodilo je dostupnošću vrhunskih CAD, CAM, CAE i PLM softverskih rješenja u Hrvatskoj. Time pružamo tehničku podršku, potrebne edukacije i profesionalne usluge, nudeći fleksibilna i prilagodljiva rješenja kako bi podržali naše korisnike u ostvarenju poslovnih ciljeva.

O NAMA

Tvrtka ITCR D.O.O

iTCR d.o.o. osnovan je 2002. godine sa zadaćom distribucije i pružanja stručne podrške korisnicima rješenja u svijetu jednog od vodećih poduzeća UGS, sada Siemens PLM Software, za CAD/CAM i PLM tehnologiju. U suradnji s poduzećem iTS d.o.o. iz Slovenije, iTCR d.o.o. osigurava stručnu podršku i potrebna školovanja za programe Solid Edge, NX CAM Express, NX, FEMAP i Teamcenter.

Tvrtka iTCR d.o.o. danas na području Republike Hrvatske zastupa široki raspon Siemens PLM softverskih rješenja koja pomažu i podupiru aktivnosti poduzeća u cijelom životnom ciklusu njihovih proizvoda. Siemensov portfelj CAD, CAM, CAE I PLM softverskih rješenja putem optimizacije procesa, od planiranja i razvoja pa sve do proizvodnje i post prodajnih usluga, pomaže tisućama poduzeća stvoriti vrhunske proizvode što brže i efikasnije.

KONTAKT

KONTAKTIRAJTE NAS

Ured

Savska cesta 41
10000 zagreb

Radno vrijeme

pon-pet: 8:00 – 16:30
sob-ned: zatvoreno

Nazovite nas

+385 1 /3750-317